Мистерия обгърна смъртта на 24-годишния студент в Бургас

https://crimes.bg/analizi/misteriya-obgarna-smartta-na-24-godishniya-student-v-burgas/41509 Crimes.bg
Мистерия обгърна смъртта на 24-годишния студент в Бургас

 

Води се разследване по случая

Случаят на 24-годишния студент Георги Господинов, който издъхна в асансьор в студентско общежитие в Бургас все още е обвит в мистерия.

 

Продължават да се търсят причините за смъртта младежа от Сливен, който издъхна в асансьорната кабина на общежитие, докато пренасял хладилник, съобщава bTV.

Той е държал стая на 11-ия етаж в сградата. Една от версиите към момента е, че уредът е паднал от платформа на колела, с която е бил придвижван, и е затиснал момчето.Ректорът на бургаския университет "Проф. д-р Асен Златаров" проф. д-р Магдалена Миткова заяви, че асансьорите в сградата са изправни и макар и често да се случват аварии, техниците винаги реагират бързо.

Такъв е бил и този случай. Когато студентът е започнал да вика и блъска, по думите на проф. д-р Миткова, техникът е пристигнал за около 10 минути.Няма информация защо момчето не е използвало товарния асансьор в сградата, където към момента живеят между 200 и 300 студенти.Днес 24-годишният студент е трябвало да се яви на държавен изпит, за да защити своята дипломна работа.Води се разследване по случая, което да установи дали става въпрос за инцидент, или техническа неизправност.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.