Министър Ангелкова се кипри с Долче и Габана за над 2 бона (Фото)

https://crimes.bg/analizi/ministar-angelkova-se-kipri-s-dolche-i-gabana-za-nad-2-bona-foto/38875 Crimes.bg
Министър Ангелкова се кипри с Долче и Габана за над 2 бона (Фото)

В елегантна бледорозова, 100% копринена риза с флорален принт на бели лилии и панделка за яка се изказa от парламентарната трибуна министърката на туризма.

Николина Ангелкова призова всички ни да подкрепим българския туризъм, като посетим нашето Черноморие това лято, в допълнение към съобщението, че хотелите и местата за настаняване в страната отварят. 

Въпреки че по коприненото творение, с което бе облечена госпожа министърката, няма явни белези за определена марка, Dolce & Gabbana почеркът е на практика необъркваем. 

Моделът е от колекция Пролет/Лято 2019 на фешън дуото Доменико-Стефано, към момента е изчерпан във всички големи онлайн магазини. За протокола, цената на изкусната италианска риза е 1 145 долара (приблизително 2 064 лева), а с намалението - $ 687 или 1 238 лева.

Причината да сме толкова категорични в дизайнерската принадлежност на този така основен елемент от женския гардероб е почти незабележимото лого от лявата страна на дрехата.

Доколкото виждаме, г-жа Николина храни особена симпатия към емблемата на италианската мода, тъй като по подаващата се дръжка на също бледорозовата й чанта, разбираме, че носи класическия модел Miss Sicily, чиято цена се срамуваме да коментираме.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.