Мъж заплаши чрез видео репортера на "Нова телевизия" Даниел Петканов

https://crimes.bg/analizi/mazh-zaplashi-chrez-video-reportera-na-nova-televiziya-daniel-petkanov/37392 Crimes.bg
Мъж заплаши чрез видео репортера на "Нова телевизия" Даниел Петканов

"Страшният" мъж стана известен в социалните мрежи под името „Баси големите ръки”

Мъж отправи свирепи закани за саморазправа и дори убийство към „лудия” репортер от „Часът на Милен Цветков” Даниел Петканов. За това свидетелства потресаващ клип, който се върти отскоро във Фейсбук. Мъжагата обвинява Петканов, че подстрекавал група хора в мрежата да се шегуват с изявите му.

Ето част от цветистите закани (без редакторска намеса):

„Ако та побарам копеленце мръсно, ще ти строа главичката. Пед.л. Една кост няма да си отсавя. Лудия репортер ли си, откачен ли си, Даниел Петров ли си, фана ли та шта напрая леш. Няма да та спясят и охраната ти, с такава агресивност, с такъва ЗВЯРСКОСТ. Виждаш ли тез кубинки, скинарски са, шта ритам с тях в главъта, щта пречукам. Мъртъв си!“ пени се по адрес на Петканов батката от клипа, като от гняв се задъхва и бърка фамилията от Петканов на Петров.

Въпросната новоизгряла звезда в социалните мрежи стана известен с няколко клипчета, в които се хвали с бицепсите си, вдига самоделни щанги, сглобени от тръби и бетонови отливки, и произнася култови реплики от рода на „Баси яките ръки, чувек. Баа, къво жувотно съм?! Вааа!?!”. В един от клиповете „Баси големите ръки” се хвали как вдига 8 пъти за бицепс 50 кила и с презрение обяснява как конкурентите му с тези килограми и „мъртва тяга” от земята не могат да отлепят. Крилатите фрази бързо стнаха абсолютен хит, който се разпорастрани сред младежите и стана модно да се питат едни друг: „Т'ва аз ли съм бе?“

Според героя на тези клипчета именно репортерът на Милен Цветков стои зад ескалиращата му популярност и последвалите осмивания. Тези дни дори се появи фен страница БАСИ ГОЛЕМИТЕ РЪКИ ЧОВЕК, в която са публикувани клипчетата, а коментарите под тях са убийствени. В тях наричат нацепеното момче „компрексар, селянин“. 

 


 

 

 



 

 


 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.