Какво направи тайният син на Чарлз и Камила?

https://crimes.bg/analizi/kakvo-napravi-tayniyat-sin-na-charlz-i-kamila/41364 Crimes.bg
Какво направи тайният син на Чарлз и Камила?

 

Публикацията му събра множество коментари

Тайният син на британския наследник принц Чарлз и любимата му Камила Паркър-Боулс за пореден път напомни за себе си.

 

От известно време насам той прави всичко по силите си, за да докаже, че е плод на любовта на Чарлз и Камила.

 

Става въпрос за 55-годишният жител на Австралия – Саймън Доранте-Дей. Той е повече от убеден, че е тайният син на британския принц Чарлз и жена му Камила. В подкрепа на думите си показа снимка като доказателство, пише Daily Star.

В профила си в социалната мрежа Феусбук, Саймън е качил колаж от два кадъра. На единия от тях е той, а на другия – починалият през 2014 г. брат на Камила – Марк Шанд. По думите му, двамата с Марк си приличат толкова много, сякаш са близнаци.Публикацията му събра множество коментари. Мнозина интернет потребители са съгласни, че между двамата има сходство.Саймън Доранте-Дей е роден в английския град Портсмът през 1966 г. Бил е едва на 8-месечна възраст, когато е осиновен от семейство, което е имало близка връзка с кралския двор.Пред журналистите той заявява, че баба му, която е работела за знатната фамилия, многократно е казвала, че принц Чарлз и Камила са истинските му биологични родители.Потвърждение за родствени връзки между тях обаче няма. До момента не е направен и ДНК анализ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.