Изясни се кои са жертвите от адската касапница край Микре

https://crimes.bg/analizi/izyasni-se-koi-sa-zhertvite-ot-adskata-kasapnica-kray-mikre/41299 Crimes.bg
Изясни се кои са жертвите от адската касапница край Микре

 

Тепърва ще се изясняват причините за инцидента

Вече е ясно кои са жертвите на адската касапница край село Микре.

 

Двама мъже на по 23 години и други трима – на 21, 28 и 58 години, са загиналите в тежката катастрофа на главен път София-Варна, край село Микре, съобщи Нова телевизия. 

Един човек е в тежко състояние. припомняме, че инцидентът се случи вчера около 11.30 часа, след удар на два автомобила – с варненска и ловешка регистрации. В едната от колите пътували двама мъже на по 23-годишна възраст. В другия автомобил е имало трима мъже – на 21, 28 и 58 години. Три от жертвите загиват на място, а другите двама губят битката за живота си няколко часа по-късно. Шести мъж, на 24 години, от Троян е в тежко състояние и е откаран в болницата в Плевен. От там съобщиха, че лекарите се борят за живота му. Той обаче е с тежка черепно-мозъчна травма и множество други травми, а състоянието му е критично. От полицията посочиха, че тепърва ще се изясняват причините за инцидента. Участъкът край село Микре е известен с концентрацията си на тежки ПТП-та. Движението в района на катастрофата беше временно ограничено. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.