Извратеняк трови бездомници и заснема мъките им

https://crimes.bg/analizi/izvratenyak-trovi-bezdomnici-i-zasnema-makite-im/28692 Crimes.bg
Извратеняк трови бездомници и заснема мъките им

Предстои да отговаря за действията си пред съда

 

 Извратеняк изправи хората на нокти с това, което прави. Оказва се, че трови хората, които са без дом, след което заснема мъките им.

 

 

Става въпрос за жител на американския щат Калифорния, който отровил осем бездомници.

Това съобщава „Daily News“.

 

Отбелязва се, че Уилям Кейбъл от град Сан Андреас добавял към храната и напитките екстракт от лют пипер, който се използва за специално оборудване и граждански газови оръжия.

 

Пострадалите изпитвали задушаване, повръщане, силна болка в устата и корема. Няколко бездомни се нуждаели от медицинска помощ.

"Те (бездомните) са експлоатирани и преследвани за извратена форма на забавление. Страданията им бяха записани, така че нападателят им да може да преживее тези моменти", казва Тод Спицър, окръжен прокурор на окръга.

 

Мъжът причинил това на хората без дом, е бил задържан на 22 май. Той ще бъде изправен пред съда. Наказанието, което може да понесе за деянията си, е 19 години лишаване от свобода.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.