Извънредни новини за Гюнер, който преби майка си до смърт

https://crimes.bg/analizi/izvanredni-novini-za-gyuner-koyto-prebi-mayka-si-do-smart/40324 Crimes.bg
Извънредни новини за Гюнер, който преби майка си до смърт

Гюнер И. е задържан

Окръжна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем и задържа 39-годишен мъж за убийство на майка си.

 

Припомняме, че жестокото престъпление бе извършено на 5 януари в Хасково. 

 

Гюнер И. е обвинен, че чрез нанасяне на удари по лицето, ръцете и шията, и чрез притискане на краката и гръдния кош, умишлено е умъртвил майка си – Хатидже И., на 74 години, бивш жител на гр. Хасково - престъпление по чл. 116 ал.1 т.3, вр. чл.115 от НК. На 05.01.2021 г.

 

В РУ - Хасково е получен сигнал за починала в дома си възрастна жена. Пристигналият на място полицейски екип установил, че по тялото на починалата има синини. Назначената аутопсия установила, че жертвата била със счупена дясна ключица, счупени ребра в ляво и дясно междуребрие, счупена подбедрица и множество хематоми по лицето и тялото.

 

Причинените телесните увреждания на пострадалата били несъвместими с живота и са довели до смъртта й. По случая е образувано досъдебно производство, разследването по което се води от екип от разследващи полицаи и под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково.

 

В хода на разследването е бил извършен оглед на местопроизшествието, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, и са били назначени ДНК и съдебномедицински експертизи.

Гюнер И. е бил задържан от органите на МВР за срок от 24 часа, а след това привличането му в качеството на обвиняем по отношение на същия е било постановено и задържането му за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

 

Предстои Окръжна прокуратура - Хасково да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемия Гюнер И.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.