Изненадваща развръзка по случая с полските тираджии

https://crimes.bg/analizi/iznenadvashta-razvrazka-po-sluchaya-s-polskite-tiradzhii/43035 Crimes.bg
Изненадваща развръзка по случая с полските тираджии

 

Подобно престъпление се наказва с до 3 години затвор

 

 

Случаят с полските тираджии, които бяха задържани, след като пребиха нашенец пред детето му, претърпя изненадваща развръзка.

 

Оказва се, че петима от общо седемте задържани шофьори вече са на свобода. Те са били пуснати на свобода още снощи, отбелязва „Конкурент“.

 

По всяка вероятност срещу двама от полските тираджии ще бъде образувано досъдебно производство за пътно хулиганство. Това съобщиха от врачанската прокуратура.

 

Тираджиите от Полша пребиха нашенеца пред очите на сина му. Пътувайки от селото, в което живеят към Враца, Петър Йорданов изпреварил няколко от тировете и по този начин разделил колоната им.

 

Малко по-късно тирът, който се движел зад него направил опит да го изпревари, пресветкайки му с фарове. Заради големия трафик обаче не успял.

Накрая буса, в който пътували Петър и детето му, били блокирани. Единият от полските шофьори излязъл от камиона си и му се разкрещял.

 

В същото това време друг му нанесъл няколко удара. След това го обградили общо трима от тираджиите и започнали да го бият пред невръстния му син.

 

Максималното наказание за подобно деяние е три години лишаване от свобода. Предстои наблюдаващият прокурор да определи мерките. По всяка вероятност обаче и останалите полски тираджии ще бъдат пуснати на свобода.

 

Заради този случай Враца организира протест срещу беззаконието, царящо по пътищата на страната ни. Той е нарочен за днес.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.