Изненада! Ето кой се озова сред натръшканите на „Тракия“ от ГДБОП

https://crimes.bg/analizi/iznenada-eto-koy-se-ozova-sred-natrashkanite-na-trakiya-ot-gdbop/42899 Crimes.bg
Изненада! Ето кой се озова сред натръшканите на „Тракия“ от ГДБОП

 

Той държал пицария под наем във Вършец

 

Сред арестуваните на АМ Тракия при акция на ГДБОП, се озова и известен бизнесмен.

 

Според информацията, която към този момент все още не е официално потвърдена, става въпрос за Марио Михайлов (44 г.) от Вършец.

 

При акцията на ГДБОП, която се проведе тази нощ на АМ „Тракия“, Михайлов е бил задържан с 20 кг. хероин, отбелязва BulNews.

Той държал пицария под наем във Вършец. Охолният му начин на живот обаче отдавна привличал вниманието на хората.

 

На местните им направило силно впечатление, че пицарията често не работела заради ограничителните мерки, а в случаите, в които мерките били разхлабвани и пицарията отваряла – нямало наплив от клиенти. Въпреки това Марио продължавал да живее повече от охолно.

 

Дори и до момента на ареста му, той карал доста скъп автомобил при все, че останалите заведения във Вършец са затворени заради резкия спад на клиентите.

Съпругата му пък е преминала основен тунинг – джуки, силикон… Запознати издават, че гардеробът й преливал от маркови дрехи.

 

На всичкото отгоре семейството не пропускало месец, през който да не се отдаде на охолна почивка в страната или зад граница.

Мълвата носи, че близък приятел на Марио се намира в затвор в Турция именно заради трафик на дрога.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.