Хлапак уби по изключително зловещ начин 13-годишната Диана

https://crimes.bg/analizi/hlapak-ubi-po-izklyuchitelno-zlovesht-nachin-13-godishnata-diana/39786 Crimes.bg
Хлапак уби по изключително зловещ начин 13-годишната Диана

Село Скобелево е потресено от случката

Осмокласник, е бил задържан в Павел баня за жестокото убийство на 13-годишната Диана от родното му село Скобелево.

 

Трагичният инцидент се е случил около 17:00 часа на улицата при все още неизяснени обстоятелства. Това съобщиха от ОД на МВР-Стара Загора.

 

Задържаният Туджай е разпитан с помощта на психолози. Тежко ранената шестокласничка Диана е починала от остра кръвозагуба докато са я прекарвали с транспорт на близки към ЦСМП-Казанлък на центъра на близкото село Асен.

 

Според запознати разпрата между 14-годишният тийнейджър и с година по-малката от него хлапачка, е била заради някаква вещ. Двамата се познавали от преди, но никой не знае дали са имали някакви други взаимоотношения.

 

Образувано е досъдебно производство. Туджай е задържан за 72 часа. Вече са разпоредени няколко спешни експертизи в това число и психолого-психиатрична, за бъде изяснено в какво душевно състояние е било момчето.

 

Убийството потресе село Скобелево. Хората недоумяват какво е могло да накара иначе тихият и хрисим Туджай да извади нож срещу непълнолетното момиче.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.