Горчиво: „Промяната“ и олигархът Георги Гергов „се взеха“

https://crimes.bg/analizi/gorchivo-promyanata-i-oligarhat-georgi-gergov-se-vzeha/27098 Crimes.bg
Горчиво: „Промяната“ и олигархът Георги Гергов „се взеха“

За пореден път излезе наяве доказателство, че българите от 3 десетилетия получават едни и същи управляващи единствено в различен цвят.


Поредното доказателство е известният пловдивски олигарх Георги Гергов, който около далечната 2000-на година смело заяви, че е с десни убеждения и върл седесар. И заявката е отправена не маса в заведение, а пред една от най-големите медии в областта – Марица.


След това дойде „нова ера“ в политическата му ориентация, когато между него и Бойко Борисов имаше доста топли отношение. Те от своя страна не пречиха на олигарха и да е сивият кардинал в БСП и да управлява столетницита.


Той бе изключен от БСП, но това не попречи на политическите му връзки и влияние, като Гергов „направи завой“ към „Продължаваме промяната“. Сега олигархът смело реди свои верни кадри в партията на Петков и Василев.


Разбира се не случайно и Пловдивският панаир се оказва любимо място на ръководството на ПП за провеждане на различни партийни сборове. Там се проведе дори и учредителното им събрание, както и вторият им конгрес през на 18-ти декември 2022.


Като добавим и близостта на Гергов с бившия президент Георги Първанов – както се казва, празно няма.


Източник: narod.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.