Гл. секретар на МВР Ивайло Иванов обяви първа версия за побоя над журналиста

https://crimes.bg/analizi/gl-sekretar-na-mvr-ivaylo-ivanov-obyavi-parva-versiya-za-poboya-nad-zhurnalista/38531 Crimes.bg
Гл. секретар на МВР Ивайло Иванов обяви първа версия за побоя над журналиста

 

Работата по случая продължава


Главният секретар на МВР – Ивайло Иванов обяви първата версия за побоя над разследващия журналист Слави Ангелов.

 

"От начина на извършване на престъплението най-вероятно говорим за покушение срещу него", поясни Иванов.  По всяка вероятност той е бил поръчан заради работата му.

 

"Днес ще бъде извършена повторна беседа с него. Недопустимо е да се посяга така над журналист. Ще положим всички усилия да задържим извършителите на това престъпление.  Самият той няма съмнение и предположение кои са извършителите", допълни главният комисар. 

 

Главен секретар Ивайло Иванов обясни, че журналистът е с различни травми, но е стабилен и няма пряка опасност за живота му. 

 

"Истината все още не може да се каже. Огледът бе направен в тъмната част, колегите събират камери от престъплението. Имаме някаква първоначална яснота как се е случило всичко. Чух, че побоят е бил записван, нямам такава информация", заключи главен комисар Ивайло Иванов. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.