Французин проникна във вилата на щерката на Владимир Путин и…

https://crimes.bg/analizi/francuzin-pronikna-vav-vilata-na-shterkata-na-vladimir-putin-i/42945 Crimes.bg
Французин проникна във вилата на щерката на Владимир Путин и…

 

Афнер е поканил украински бежанци в имота


Пиер Афнер, който е френски активист успя да проникне във вила, която е собственост на дъщерята на Владимир Путин – Катерина Тихонова.

 

Въпросният имот се намира в град Биариц, разположен на брега на Бискайския залив.

Според неофициално потвърдена до момента информация, французинът е успял да смени всички брави на къщата. След като е свършил цялата тази работа, той е поканил вътре украински бежанци, отбелязва изданието "Инсайдър".

 

Вилата, за която се смята, че е собственост на една от дъщерите на Владимир Путин, разполага с общо осем стаи и три бани.

Пиер Афнер твърди, че във вилата се е натъкнал на документи, които сочат, че собственик на имота е бившият зет на руския президент – Кирим Шамалов, както и на приятел на Путин на име Генадий Тимченко.

 

При все, че руският държавен глава прави всичко възможно личният му живот да остане далеч от светлините на прожекторите, някои неща все пак стават публично достояние.

Така например се знае, че Людмила е единствената жена, с която има официален брак. Двамата са били съпрузи в продължение на три десетилетия. Плод на тяхната връзка, са двете им деца.

 

Според запознати, бившата му съпруга Людмила винаги е била обичаща жена, но далеч не може да се каже, че е била обичана. Вероятно ви е направило впечатление, че Путин никога не е показвал публично близост с нея. Дори й било забранено да дава интервюта.

Източник: pik.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.