Ето я Снежана, която уби любимия си, пронизвайки сърцето му с нож

https://crimes.bg/analizi/eto-ya-snezhana-koyato-ubi-lyubimiya-si-pronizvayki-sarceto-mu-s-nozh/41351 Crimes.bg
Ето я Снежана, която уби любимия си, пронизвайки сърцето му с нож

 

Назначени са и експертизи

Случаят, при който жена уби любимия си, пронизвайки сърцето му с нож, е сред най-обсъжданите криминални случаи през последните дни.

 

Оказва се, че дрегерът е измерил почти 3 промила алкохол в кръвта на Снежана Йолджиева в нощта на убийството на 51-годишният Огнян Огнянов.

 

Това стана ясно, след като Окръжния съд в Смолян постанови постоянна мярка задържане под стража на 46-годишната Снежана. Тя е обвиняема за убийството на Огнянов, отбелязва "Марица".

 

Магистратите постановиха тежката мярка, с мотиви, че няма как да бъде оставена под домашен арест, тъй като живее сама и няма да го спази.

"И доказателствата по делото са такива, че явно съставът на съда е преценил, че са достатъчни, за да постанови постоянна мярка за задържане под стража", каза наблюдаващият прокурор Станчо Станчев. 

 

Припомняме, че трагедията се разигра на 12 юни 2021 г., около 3 часа, в смолянския квартал „Устово“.

Снежана е обвинена, че в спалнята на първия етаж в къщата й, чрез нанасяне на удар с кухненски нож в областта на сърцето, умишлено е умъртвила 51-годишния Огнян, с когото живеела на семейни начала. Мъжът издъхнал веднага, след като е прободен в сърцето.

 

Снежана сама подала сигнал в полицията, че Огнян е мъртъв.

 

По делото са извършени множество действия по разследването – огледи на местопроизшествие, разпити на свидетели, назначени са и експертизи. Чака се резултата на кръвната проба на задържаната жена за алкохол в кръвта.

 

Съседи твърдят, че често се чували скандали, и двамата редовно пиели алкохол и се биели. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.