Циганинът, предизвикал зверската катастрофа в Пловдивско, карал без книжка

https://crimes.bg/analizi/ciganinat-predizvikal-zverskata-katastrofa-v-plovdivsko-karal-bez-knizhka/38101 Crimes.bg
Циганинът, предизвикал зверската катастрофа в Пловдивско, карал без книжка

Скандални разкрития за циганина, предизвикал зверското меле в Пловдивско




Източник:




2019-08-04 19:25:00


Анализи


0

Прочетено: 65142

Кратка връзка








Пияният циганин, причинил мелето с 4 автомобила в Пловдивско, е шофирал без свидетелство за правоуправление.

 

Припомняме, че по-рано днес лек автомобил „Фолксваген Пасат”, управляван от 48-годишен циганин от Розино, предприема изпреварване между селата Горна и Долна махала на 3 автомобила и се забива челно в идваща насреща "Хонда".

 

В резултат на сблъсъка в първите две коли се забиват още два автомобила. Пострадали са петима души. Най-тежко е състоянието на75-годишна  жена, която е управлявала едната от помлените коли. Жената е от карловското село Войнягово. Тя е със счупен таз и един счупен крайник.  

Останалите са се разминали с по-леки наранявания. В колата на виновния водач е имало 8-годишно дете, което също е ранено.  

 

Създадена е организация от ченгетата от РУ-Хисаря. Хората, които пътуват от Карлово за Пловдив, се пренасочват през село Михилци и Хисаря, а тези, които се движат от Пловдив за Карлово, се пренасочват от гара Калояново през Хисаря.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.