Брутална гавра изправи Бургас на нокти

https://crimes.bg/analizi/brutalna-gavra-izpravi-burgas-na-nokti/40881 Crimes.bg
Брутална гавра изправи Бургас на нокти

 

Всички извършители са непълнолетни

Брутална гавра в Бургас изправи всички на нокти.

 

Очевидец алармира за поредното брутално престъпление, извращение и насилие между деца.

 

Грозната гавра е извършена в гората на бургаския кв. Банево от стари познайници на полицията и прокуратурата, пише "Флагман".

 

В началото на март те притиснали момче до оградата на бургаска детска градина, млатили го и снимали видео, с което да увековечат геройството си и да се хвалят.

Този път жертвата е от кв. Банево – кротко и добро дете, което искало само да има приятели.

 

Не за първи път обаче те се гаврили с него. На 30 март вече нещата излезли извън контрол. Кварталните гаменчета завлекли тийнейджъра в гората и започнали да издевателстват над него, пъхайки в ануса му предмети, сред които бутилка и нож. На всичкото отгоре заснели „подвига“ си и се хвалели с него.

 

"Флагман" твърди, че разполага с пълните видеоклипове, които насилниците са заснели и с които се хвалят пред връстниците си.

Те призовават полицията, прокуратурата, Агенцията за закрила на детето и институциите, които отговарят за подобни брутални сцени между непълнолетни, да накажат гамените от кв. Банево с най-голямата строгост, която им позволява законът.

 

В противен случай видеоклиповете ще бъдат публикувани и ще бъдат разкрити извършителите, предупреждават от изданието.

Нито един от тях не е пълнолетен и това е най-страшното, защото явно обществото ни възпитава престъпници.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.