Бойко извади секирата: Главите на Зико и Тотев „отлитат“

https://crimes.bg/analizi/boyko-izvadi-sekirata-glavite-na-ziko-i-totev-otlitat/27097 Crimes.bg
Бойко извади секирата: Главите на Зико и Тотев „отлитат“

2023-та година – годината на местни избори. През есента ще се проведе гласуване за местно самоуправление – кметове и общински съветници. Тези избори са ключови за властта и в тях се влага огромен ресурс.


Депутати от ГЕРБ съобщиха, че лидерът им е поискал да бъде извършена тотална чистка в редиците преди местния вот.


Борисов бил възмутен от скандалите, в които се забъркаха Здравко Димитров Зико и определяния за сив кардинал в града Иван Тотев или както го наричат в града под тепетата – Мамин Ваньо. Според лидера на партията двамата кметове сриват и без това ниския рейтинг на хунтата в Пловдив.


Местните жители са останали с впечатление, че се краде като за последно преди годината на избори. Запознати твърдят, че лидерът е извикал „на килимчето“ двамата местни управници и ясно им обяснил, че не иска и да чува за прословутите им проекти по града, тъй като те вбесявали пловдивчани.


Приближени до високите  етажи на властта споделят, че едва ли двамата ще се откажат лесно от управлението, защото там са дадени големи обещания играят огромни пари.


Смята, се че за кмет на Пловдив ще бъде излъчен любимецът на Бойко Костадин Димитров, който в момента е кмет на район Тракия.


Източник: narod.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.