Арестуваният шеф на хакера Кристиян мълчи гузно

https://crimes.bg/analizi/arestuvaniyat-shef-na-hakera-kristiyan-malchi-guzno/38060 Crimes.bg
Арестуваният шеф на хакера Кристиян мълчи гузно

Ареста на Георги Янков



 

Случаят се заплита все повече и повече

Арестуваният търговски директор на фирмата „ТАД Груп“, служител на която е хакера Кристиян Бойков – Георги Янков, мълчи гузно.

 

Той е бил изведен днес около 14.20 ч. от столичното 4 РПУ и откаран в Специализираната прокуратура, съобщава "Монитор". 

 

Янков, който дефилираше по телевизиите заедно с Кристиян Бойков, бранейки дружеството, остана безмълвен на въпросите, свързани с разкритията на разследващите, че са точили данни в полза на "Бивол". Не отговори и колко пари е взела фирмата за хакерските услуги. Не стана и ясно дали познава собственика на "Бивол" Асен Йорданов и главния редактор на сайта Атанас Чобанов.

 

На всички питания, Янков само кимаше глава и пребледняваше все повече. След като преспа една нощ в ареста на 4 РПУ, той беше откаран към спецобвинението. Конвоираха го двама антимафиоти от ГДБОП със синя Шкода.

 

Арестът му е удължен на 72 часа. Георги Янков беше арестуван зрелищно във вторник вечерта, след като спецполицаи влязоха да тарашат офиса на „ТАД Груп“.


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.