Ад в Лясковец

https://crimes.bg/analizi/ad-v-lyaskovec/43247 Crimes.bg
Ад в Лясковец

 

По случая е образувано досъдебно производство

Ужасяващ екшън се разигра в Лясковец.

 

Органите на реда в Горна Оряховица са задържали мъж на 42 години от Лясковец. До задържането му се стигнало заради стрелба са карабина между блоковете в оживен квартал.

Резултатите от направената кръвна проба на мъжа сочат впечатляващите 4.28 промила алкохол.

 

Мъжът е стрелял между блоковете на един от кварталите в Лясковец със законно притежаваната си карабина. Съседи веднага сигнализирали в полицията за случващото се. Стрелбата се е случила около 8 часа сутринта, уточнява Нова тв.

„Както си пием кафе и нещо издумка. Викам си, хлапетии гърмят с пиратки. Като отидох до магазина и видях полицията, разбрах, че пак е стрелял”, споделя Даниела, която е съседка.Запознати разкриват, че като пийнел, 42-годишният мъж често халюцинирал, че неизвестни нападат гумаджийницата му, която се намира под неговия прозорец.„Една вечер повика съпруга ми, че някакви крадат. Гледа и нищо не вижда. За съжаление, много се е отпуснал да пие. Алкохолик пълен”, разкрива съседка.Извършителят е задържан, а оръжията са му иззети. Хората от квартала, в който живее стрелеца не са изненадани от действията му. Те подчертават, че в дъното на историята стои семеен конфликт.

 

„Доколкото разбрахме, че нещо с баща си имал. И гърмял по баща си. Бил е доста пиян, но не успял да го умери. Дал пари на баща си, но той ги изиграл на машинките”, разказват живущи в квартала.По случая е образувано досъдебно производство, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.