За първи път: Проговори бащата на Семерджиев

https://crimes.bg/vodeshha-tema/za-parvi-pat-progovori-bashtata-na-semerdzhiev/28355 Crimes.bg
За първи път: Проговори бащата на Семерджиев

Бащата на убиеца на двете жени и ранилият друг шофьор при катастрофата в София направи изявление пред медиите. Според него през вечерта на катастрофата всички от семейството били заедно и вечеряли. Те не забелязали нищо нередно в него, иначе по думите му нямало да го пуснат да шофира.


Родителите потвърждават, че той е имал проблеми и зависимост с наркотиците.




Във фаталната вечер нищо не предвещавало трагедията, Семерджиев взел брат си от работа и малко след това се случило непоправимото.


 


Бащата сподели също, че той и майка му не чувствали, че родили човек, способен да направи такова нещо, но реалността показва друго.


Също така чувствал, че всички погледи са вперени в него и избягва да излиза навън и от пет денонощия не е спал.


 


Важен детайл от всичко е, че Интерпол изпрати официална информация до властите в България, в която потвърждава, че Георги Семерджиев е шофирал с фалшива шофьорска книжка, уж издадена от Швейцария.


 


В джипа на бившия футболист след катастрофата са открити полицейски атрибути – сигнална лампа и стоп палка.


Като дори от МВР има твърдения, че вероятно върху него е имало чадър и поради тази причина се е чувствал безнаказан и не са взети мерки за поведението му и над 50-те криминални регистрации.


 


Източник: Блиц

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.