Трактора заплашвал бащата на Кирил Петков с интимни компромати

Двамата действително са се познавали, но никога не са били близки

https://crimes.bg/vodeshha-tema/traktora-zaplashval-bashtata-na-kiril-petkov-s-intimni-kompromati/115476 Crimes.bg
Трактора заплашвал бащата на Кирил Петков с интимни компромати

Двамата действително са се познавали, но никога не са били близки

„Алексей беше абсолютен митоман и силно преувеличаваше влиянието

си. Това, разбира се, беше напълно съзнателно – така си улесняваше бизнеса и черпеше дивиденти. Парадираше с контакти, които няма, за да търгува с влияние. Сам си пускаше слуховете, че ще става я вътрешен министър, я главен секретар на МВР, я шеф на ДАНС, което беше пълна фантасмагория – никой никога не му е предлагал такива постове”, разкриват запознати.

 

Спекулациите, че убитият преди дни застрахователен бос и някогашна барета стои в дъното на новата коалиция в управлението, се дължат на партенки, пуснати от кохортата на самия Трактор. И на упорито преследване и натиск, приложени от бившия агент на ДАНС върху семейството на Кирил Петков, разкриха сензационно източници на популярния сайт Lupa.bg.

 

Според отлично запознати с фактологията информатори, преподавателят в няколко ВУЗ-а действително е познавал бащата на съпредседателя на „Продължаваме промяната” Кирил – Петко Петков, популярен като „татко Петко”, но не рандевута между двамата са определили съществуването на „сглобката” между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС (с подкрепата и на ДПС), а естественият развой на събитията след вота за нов парламент през април т.г.

 

Всъщност Алексей Петров е опитал да се вклини в политиката и вътрешнопартийните решения на ПП чрез буквален шантаж. Двамата с „татко Петко“ наистина се познавали като първите им срещи били през 80-те години покрай общата им страст – каратето. Не е изключено дори лично бившият премиер Кирил Петков да е срещал очи в очи Трактора, предвид че гордо развява кафяв колан в бойното изкуство.

 

Пътищата на Петкови и Петров обаче се разделят с емиграцията в Канада. Впоследствие, когато биологът се завръща със семейството си отново у нас, тъкмо каратето отново го сблъсква с Алексей Петров, но комуникацията им стига само до учтивото „Здравей“.

 

Едва след като изгрява звездата на лидера на ПП на политическия небосклон, босът на застрахователните полици у нас и зад граница се сеща, че запознанствата му с Петков-старши покрай каратето, могат да се осребрят под властова форма и за него.

 

„Оттук тръгва и слухът, че Алексей Петров е готвен за шеф на ДАНС“, кълнат се запознати. През 2021 и особено пред супер успешната за ПП 2022 г., Трактора системно ухажва за кафета, алтернативи и спявки в тузарски заведения Петко Петков, но удря на камък. И това според запознати го вбесява.

 

Тогава Трактора решава да притисне Петков-старши в типичния си стил, изпращайки по петите му ченгесарска нишка от няколко съгледвачи, снабдени като шпиони от бившата ДС с висококачествена снимачна техника. В продължение на десетки часове бившата барета е събирал записи и чертежи на обичайните маршрути на семейство Петкови и снимков материал.

 

Мълвата носи, че Алексей неведнъж е споделял в компания, че държи интимен компромат срещу бащата на Кирил Петков, който си имал млада любовница. Дори заплашвал, че всеки момент въпросния компромат може да види бял свят, ако Петков го отреже от лелеяния пост. Така „татко Петко“ бил принуден да откликне неколкократно, макар и изключително хладно на горещите покани на Трактора за среща.

 

Петков-старши обаче категорично отказвал да ангажира политическата формация на сина си с въпросните разговори. Оттам идва и желязното мълчание, което запазва вече повече от седмица по повод ликвидирането на Трактора, независимо от общото им каратистко минало и поканите от редица медии да говори по темата.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.