Смразяващи разкрития на свидетел за пометеното дете от жандармериста

https://crimes.bg/vodeshha-tema/smrazyavashti-razkritiya-na-svidetel-za-pometenoto-dete-ot-zhandarmerista/27453 Crimes.bg
Смразяващи разкрития на свидетел за пометеното дете от жандармериста

МВР отстрани служителят на жандармерията, който помете 9-годишно дете вчера и избяга от местопроизшествието, а после отказа съдействие на разследващите, както и да даде проба за наркотици и алкохол.

Свидетел на инцидента застана пред камерите, като разказа детайли на случилото се. Той споделя, че жандармеристът е блъснал детето, което е било на колело. Ударът е бил в задната гума на колелото, като хората наоколо са се развикали да спре и да го хванат. Добромир излязъл по средата на пътя в опит да спре автомобила, но шофьорът вместо да намали и спре направил точно обратното, дал газ и избягал.

Любопитното е, че според бащата на пострадалото дете е имал телефонен разговор със служителя на МВР малко след случилото се, като жандармеристът звучал неадекватен.

Вечерта той се е предал в районното, като са веднага са му отнети служебният пистолет и значката му.

Стана ясно и името на виновния жандармерист – Радослав Д на 54 години от село Лозен. В същото време изплуваха и подробности от миналото му – съселяни твърдят, че преди време е блъснал възрастен човек, но тогава не се дала гласност. Според тях тогава той се погрижил за пострадалия, като дори го водил по лекари по-късно.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.