Проф. Кантарджиев сащиса всички с изказване! (виж тук)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/prof-kantardzhiev-sashtisa-vsichki-s-izkazvane-vizh-tuk/28632 Crimes.bg
Проф. Кантарджиев сащиса всички с изказване! (виж тук)

Днес беше последният брифинг на Оперативния Щаб!

Краят на ежедневните брифинги на Националния оперативен щаб беше белязан от култово изказване на проф. Кантарджиев. Който заяви, че отсега нататък ще трябва да лекуваме психическите поражения от коронавируса. Особено хората, които не са си пили хапчетата, заяви той.

 

Чувството му за хумор бе поощрено от ген. Мутафчийски, който изнесе последните данни за заболелите и новозаразените днес. От утре сведенията ще продължават, но ще биват качвани в интернет, откъдето ще се следят.

 

Шефът на ВМА съобщи, че за последните 24 часа има 25 новозаразени, от които седем души са в болница. Общо направените проби са 1174, а активните области са осем на брой. Така като цяло броят на заразените е 2885, а увеличението е с 1 процент, уточни ген. Мутафчийски.

 

От новите случаи 8 са в София, 1 в Самоков. Медицински персонал 2 нови случая - в Ямбол и Сливен. Излекувани са нови 116 души. Починал е един мъж от Благоевград на 68 години.

 

В болница са 141 пациенти, от които 8 са в интензивно отделение. Заразен е и 17-годишен младеж, но състоянието му е добро. Той се лекува в домашни условия, с минимална симптоматика е. Сред медицинския персонал има двама нови заразени.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.