„Боец“ иска оставката на Демерджиев, не разследвал съмнителни връзки на президентския съветник Копринков

https://crimes.bg/vodeshha-tema/boec-iska-ostavkata-na-demerdzhiev-ne-razsledval-samnitelni-vrazki-na-prezidentskiya-savetnik-koprinkov-3/110133 Crimes.bg
„Боец“ иска оставката на Демерджиев, не разследвал съмнителни връзки на президентския съветник Копринков

Предоставили всички документи на вътрешния министър, но той забравил обещанията си към тях в миналото и потулил случая

От „Боец“ обявиха, че са недоволни от работата на вътрешния министър Иван Демерджиев. Причината е, че назначеният от Румен Радев министър не разследвал връзките на Николай Копринков и фирми, свързани с оценяване на имоти.

Според „Боец“ са предоставени всички документи на Демерджиев, но след като станал вътрешен министър, той забравил обещанията си към тях в миналото и вече не разследвал. Именно по тази причина от „Боец“ обявиха, че искат оставката на вътрешния министър, като срещу него вече имало заведени дела.

„Ще поставим искането за оставка на Демерджиев заедно с искането за импийчмънт на Радев пред депутатите на ПП/ДБ още в първия работен ден на новият парламент“, обявиха от организацията, цитирани от Tribune.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.