Ясновидецът Кшищоф Яковски вещае финансова катастрофа

https://crimes.bg/po-sveta/yasnovidecat-kshishtof-yakovski-veshtae-finansova-katastrofa/40632 Crimes.bg
Ясновидецът Кшищоф Яковски вещае финансова катастрофа

 Задават се тежки времена

Полският ясновидец Кшищоф Яковски прогнозира, че през след средата на тази година ни очаква тежка финансова катастрофа.

 

На 25 февруари парапсихологът и ясновидец от Полша – Кшищоф Яковски заяви на живо, че през лятото трябва да се очаква икономическа криза. Проблемите ще започнат около юли. Точната дата не е известна. Екстрасенсът отбеляза, че предстоящата криза е планирана много отдавна. Първите съобщения от политиците ще излязат през април. Те ще убедят хората, че всичко е под контрол. Кшищоф наблюдава драматичен спад, като този през 1929 г.

 

Проблемите ще започнат внезапно. Страните ще ограничат падането на валутите (долар, евро) и отчасти ще успеят през първите няколко месеца. В крайна сметка така или иначе ще последва значителна рецесия.Първите „камбани“ вече зазвъняха. САЩ например организираха масово отпечатване на нови пари миналата година, като внесоха в допълнение към съществуващите печатни машини. Възможно е сега и други държави да правят същото.

 

Цените в долари за всички видове стоки и услуги растат, особено на пазара на недвижими имоти, припомня полският ясновидец.Има вероятност кризата все още да бъде достатъчно управляема, докато някои финансови „балони“, като криптовалутата, ще се спукат.

В най-лошия случай доларът ще спадне с 50%.За съжаление не може да се предвиди с точност какво има в плановете си световното правителство. Също така не може да се каже със сигурност и дали със сигурност може да се вярва на прогнозата на полския екстрасенс. Само времето ще покаже.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.