Ужас! Шофьор сгази полицай и го влачи 30 метра

https://crimes.bg/po-sveta/uzhas-shofyor-sgazi-policay-i-go-vlachi-30-metra/28064 Crimes.bg
Ужас! Шофьор сгази полицай и го влачи 30 метра

Шофьор е сгазил полицейски служител, след което го е влачил в продължение на 30 метра с автомобила си.


Жестоката трагедия се е разиграла в ранната неделна утрин в Лафайет, намиращ се на 80 километра в посока запад от Батън Руж.


Органите на реда направили опит да спрат автомобил, движещ се безразсъдно в централната градска част. Това се е случило малко след 1 ч. след полунощ става ясно от съобщение до медиите, направено от полицейския говорител в Лафайет – сержант Робин Грийн.


Той разкрива, че след като безразсъдният водач потеглил се блъснал в пътните заграждения, след което тръгнал на заден ход и отнесъл полицая. Служителят е стрелял по колата, но за щастие никой не е бил ранен.


Грийн отбелязва, че въпреки тежкото състояние, в което е блъснатият полицейски служител, животът му е извън опасност и към момента е в стабилно състояние.

Безразсъдният шофьор е бил арестуван по подозрение в опит за убийство от първа степен, безотговорно управление на превозно средство, шофиране в нетрезво състояние, както и оказване на съпротива на полицейски служител.


Междувременно стана ясно, че ранените при вчерашната катастрофа със сръбски автобус на АМ Тракия, които са в по-стабилно състояние, ще бъдат извозени до сръбската граница, където ще бъдат предадени на медици. За целта са организирани пет линейки.

Източник: novini.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.