Ужас: Млада българка бяга от полицията, кара в насрещното, реже си вените и излъчва на живо (ВИДЕО)

https://crimes.bg/po-sveta/uzhas-mlada-balgarka-byaga-ot-policiyata-kara-v-nasreshtnoto-rezhe-si-venite-i-izlachva-na-zhivo-video/27486 Crimes.bg
Ужас: Млада българка бяга от полицията, кара в насрещното, реже си вените и излъчва на живо (ВИДЕО)

Нестандартен протест реши да направи българка, живееща в Италия. Сънародничката ни решила да привлече вниманието над проблемите си, като шофира по магистралата с 30 км/ч, което сериозно затруднило движението. Тя била поставила надпис на задното стъкло на шофираната от нея кола Форд Фиеста.


Това не останало незабелязано от полицията и те подгонили българката. В гонката последвало неколкократно блъскане между полицейските автомобили и нейния, докато накрая 3 патрула успели да я блокират и спрат.


Полицаите извели жената от колата и веднага се отправили с нея към болницата, тъй като ръцете й кървели. През това време тя не спирала да крещи, че протеста й е срещу правителството, което според нея не правило нищо, за да допринесе към живота на обикновения човек.


Тя е успяла да шофира по този начин над 20 км по магистралата, което доста е затруднило трафика и е предизвикало предпоставки за тежки верижни катастрофи. За щастие към момента не се съобщава за случили се такива.


Тя е работила като шофьор в един от най-големите онлайн магазини в света.


Прокуратурата в Тревизо ще реши какво да прави по случая и дали ще бъде потърсена психиатрична експертиза.


Източник: dir.bg






 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.