Тъмни облаци надвиснаха над Меган и Хари

https://crimes.bg/po-sveta/tamni-oblaci-nadvisnaha-nad-megan-i-hari/40109 Crimes.bg
Тъмни облаци надвиснаха над Меган и Хари

Задават се тежки времена за двойката

Тъмни облаци надвиснаха над Меган и Хари, след като стана ясно, че Елизабет Втора се готви да им нанесе поредния страшен удар.

 

Очевидно няма шанс британската фамилия да се сплоти въпреки, че неотдавна Меган и Хари изгубиха втората си рожба.

Кралското семейство не реагира по никакъв начин и не пожела да коментира новината. Според близки до роялите, всички са потънали в скръб и загубата е заздравила отношенията между Хари и Уилям.

 

Нещата за момент започнаха да изглеждат добре и драмата покрай напускането на Хари и Меган на Великобритания мина на заден фон. Но очевидно всичко това е било само привидно. Към днешна дата ситуацията изглежда още по-зле и от преди. Елизабет II показва, че може да забавя, но не забравя своето наказание.

 

Експерти прогнозират влошаване на отношенията между принц Хари и британското кралско семейство до края на месец март 2021 година.

Историкът Ана Уайтлок се съмнява, че друг развой като цяло е бил възможен след заминаването за САЩ на влюбената двойка. Тя обърна внимание и на факта, че постът, който доскоро заемаше Хари – капитан на Кралската морска пехота, вече е предложен на Уилям.

 

Според нея това показва, че кралското семейство не очаква от Хари да се върне. Историчката счита, че е силно вероятно по време на диалога двойката да получи някои строги забрани. Припомняме, че той е планиран за месец март следващата година.

 

Писателят Робърт Лейси смята, че след преговорите Хари и Меган ще загубят почетните си титли Негова и Нейно кралско височество. Освен това най-вероятно няма да имат право вече да се титулуват като херцог и херцогиня на Съсекс.

 

 „Очевидно е, че ако при предоговарянето на условията през март се стигне до заключението, че Хари и Меган вече не могат да останат работещи кралски особи, те ще трябва да се разделят с титлите си и званието Негово и Нейно кралско височество”, подчерта той.

 

Британският историк Робърт Лейси е автор на биографията на Елизабет Втора. Той е написал и книгата „Войната на братята”, в която се разказва за конфликта между Хари и Уилям. Той е смятан за експерт по делата на кралското семейство. Освен това бе и историческият консултант за телевизионният сериал „Короната”, който хроникира живота на британската кралица.

 

Припомняме, че от 1 април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да изпълняват задълженията си на членове на британското кралско семейство. Те се преместиха в САЩ, където живеят и до ден днешен. През септември Хари и Меган подписаха договор с Нетфликс.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.