Смразяваща прогноза за кралското семейство на Великобритания

https://crimes.bg/po-sveta/smrazyavashta-prognoza-za-kralskoto-semeystvo-na-velikobritaniya/40367 Crimes.bg
Смразяваща прогноза за кралското семейство на Великобритания

 

Годината може да се окаже повече от ужасна за тях

Гадателка направи смразяваща прогноза за кралското семейство на Великобритания.

 Според нея настоящата година може би ще се окаже повече от ужасна за тях.

 

Това сочи прогнозата на известната гадателка Джемима Пакингтън. 

Първоначално гадателката е гледана с недоверие, заради странния начин, благодарение на който прави прогнозите си. Факт е обаче, че тя много рядко греши и в този случай методът й няма значение. Тя вещае големи беди, които ще споходят любимата фамилия на цяла Великобритания. Според нея два скандални развода ще бележат идните месеци. 

Джемима гадае по аспержи. Просто казано, тя не гледа на карти, а на тях. Използва стеблата им в прогнозите си. Хвърля ги на равна повърхност, като шепа кибрит, а след това на база на получените фигури прави прогнозата си. 

Тя е много популярна в медийното пространство и често се дава трибуна на прогнозите й.Джемима отдавна е предсказала оставката на британския премиер Тереза Мей. Освен това тя описва много подробно възходите и паденията по време на Брекзит, много преди той да започне. 

А ето какво вещае тя за кралското семейство:"През юни тази година, на рождения ден на Елизабет II, тя ще направи специално и неочаквано изявление. Това ще е свързано с принц Уилям, чийто рожден ден също е през юни.През месец март принц Хари лично ще дойде във Великобритания за голяма битка със семейството си. Той ще преговаря относно резултатите от Мегзит, но ще бъде попарен с "Без промяна"!". На всичкото отгоре се задават и няколко кралски развода, прогнозира тя.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.