Принц Уилям страда от рядка форма на рак

https://crimes.bg/po-sveta/princ-uilyam-strada-ot-ryadka-forma-na-rak/40364 Crimes.bg
Принц Уилям страда от рядка форма на рак

 

Кейт не е на себе си от притеснение

Британският принц Уилям страда от рядка форма на онкологично заболяване.

 

Кейт Мидълтън е изпаднала в дълбока емоционална криза, провокирана от здравословното състояние на съпруга й.

 

Към момента обаче нито един от херцозите на Кеймбридж не дава знак, че нещо нередно се случва с бъдещия наследник на трона, пише "Глоуб".

Напоследък Мидълтън била все по-загрижена и умълчана. Причината за това е, че тя непрестанно мисли за принц Уилям.

Оказва се, че той се бори с проблеми както от физическо, така и от психическо естество.

 

Тя била дълбоко загрижена за принца и го молела да потърси професионална психологическа помощ, допълват от медията.

„Уилям бе изправен пред огромен стрес миналата година след напускането на Хари и отричането му от кралските привилегии и отговорности. Срамът, който чичо му – принц Андрю, хвърли върху семейството заради приятелството си с Джефри Епщайн, организирал проституцията на непълнолетни момичета, допълнително наля масло в огъня“, пише „Глоуб“. Изданието се позовава на анонимен източник, близък до Уилям.

 

Всичко това е довело до отключването на рядък и трудно лечим вид рак. Кейт била много отчаяна, защото се страхувала да не остане без съпруга си и бащата на трите им деца, разкрива още източникът. Притеснена, тя не спирала да му напомня, че не бива да приема нещата толкова навътре.

 

„Уилям е на крачка от ръба. Той отдавна живее с много малко сън и става все по-слаб и по-слаб. Той вече почти няма апетит", казва източникът.

По думите му херцогът бил изключително чувствителен. Това, което в момента изпитва към по-малкия си брат Хари и чичо си Андрю, буквално го раздира отвътре.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.