Принц Хари е притиснат до стената

https://crimes.bg/po-sveta/princ-hari-e-pritisnat-do-stenata/40130 Crimes.bg
Принц Хари е притиснат до стената

 

Никак не му е лесно

принц Хари е притиснат здраво до стената при това не от кого да е, а от самата Елизабет Втора.

 

Бившият иконом на принцеса Даяна, който е служил 21 години на кралското семейство – Пол Бърел редовно коментира събития от живота на роялите.

В последно време той бива считан за експерт по кралските въпроси. Той хвърля светлина по много детайли от отношенията на британското семейство. Сега Бърел е решил да разкрие нещо шокиращо, което е направила Елизабет Втора.По думите на експерта тя е поставила ултиматум на Хари, а скоро той ще се наложи да живее с последствията от избора си.Всъщност Пол не крие, че се възхищава от постъпката на кралицата към внука й и съпругата му Меган Маркъл. Според него тя е поставила ултиматум на принца, защото той предпочита жена си пред кралските задължения и тези към останалите членове на семейството си.

Бърел разкрива, че Нейно Величество лично е предупредила Хари, че ако той се откаже от кралските си задължения, ще загуби не само пари, но и нейната подкрепа.

"Хари пита баба си дали може да печели пари, докато живее отделно от кралското семейство. Той искаше да запази военните си звания, униформи и марка. Но отговорът на кралицата бе мъдър – не може да си напуснал семейството с единия крак, но да останеш с него в другия", казва Бърел.По думите му това поставило труден избор пред Хари. 

Той ни най-малко обаче не осъжда Елизабет Втора. Напротив. Вярва, че тя е постъпила правилно и мъдро и въпреки всичко е поканила Хари да остане при семейството и роднините си, както и при народът, който много го обича. Принцът обаче е отхвърлил това предложение.

Все пак той е решил да избере със сърцето, а не с главата си и да тръгне след жената, която обича. Можем ли да го виним за това, пита експертът.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.