Пищна аржентинка е сред най-скъпите ВИП ескорти в света

https://crimes.bg/po-sveta/pishtna-arzhentinka-e-sred-nay-skapite-vip-eskorti-v-sveta/27187 Crimes.bg
Пищна аржентинка е сред най-скъпите ВИП ескорти в света

Известен модел от Аржентина е от най-скъпите ВИП ескорти дори и извън пределите на държавата от Латинска Америка според местни медии. Ивана Надал попада в класацията, след като се запознала с Мариано Рока, който е известен в тези среди.


Той освен представител на известна колумбийска порноактриса е и един от представителите на Плейбой за цяла Латинска Америка. Запознати споделят, че той е и организирал и разкрепостените парите на Плейбой.


Външният вид на типична латино жена веднага направили впечатление на Рока и той предложил на Надал да работи с него. Държавите, в които й предложил да „работи“  били основно Мексико и Съединените щати.


Те преминала почти през двугодишна работна пауза по време на корона кризата. Тогава залагала основно на духовно израстване. Тя веднага приела предложението на Рока и така се завърнала предишното си амплоа.


Преди настъпването на коронавируса тя работила в местен еротичен канал, където развличала аудиторията с оскъдните си дрехи или по-точно с почти липсата на такива.


Новината за завръщането й на „сцената“ предизвика множество реакции и одобрителни коментари от верните й фенове, които нямат търпение да видят още от нея.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.