Нови разкрития за катастрофата с Даяна

https://crimes.bg/po-sveta/novi-razkritiya-za-katastrofata-s-dayana/39895 Crimes.bg
Нови разкрития за катастрофата с Даяна

Тя сякаш е предчувствала, че ще загине в катастрофа

Нови разкрития за тежкия инцидент, при който издъхна принцеса Даяна, видяха бял свят.

 

И до ден днешен около трагичния инцидент отпреди 23 години, има много неизвестни.

Все пак завесата леко се повдига и се развенчават редица интересни и смущаващи факти около живота и смъртта на лейди Ди. 

 

Припомняме, че преди време стана ясно, че бившата съпруга на принц Чарлз – Даяна, винаги е носела със себе си чанта, пълна с кръв.

Преди това пък се появиха ексклузивни снимки, които разплитат зловеща мистерия за смъртта на принцеса Даяна.

 

Сега бившият й кралския иконом Пол Бърел, разкри много зловещ детайл. Този детайл от живота на принцеса Даяна и трагичната катастрофа, в която загина, е изключително притеснителен.

Припомняме, че Пол Бърел освен, че е изпълнявал длъжността си, е бил и изключително близък приятел с лейди Ди.

 

„Преди инцидента в Париж, тя бе попаднала в друга голяма катастрофа“, разкрива Бърел. 

 „Веднъж я чух да разговаря с медиума Джон Едуардс. Тя му сподели, че е участвала в тежка катастрофа в Австралия“, споделя икономът на принцесата. Той обаче не уточни кога се е състоял въпросният инцидент и как така е останал крит от обществото.

 

 „Даяна усещаше, че краят й ще е трагичен. Дори предполагаше, че ще е именно чрез автомобилна катастрофа. Може би инцидентът, който е претъпяла преди станалото в Париж, я е подтикнал към тези мисли“, споделя кралският иконом Пол Бърел.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.