Нова заложническа драма в Париж!

https://crimes.bg/po-sveta/nova-zalozhnicheska-drama-v-parizh/37346 Crimes.bg
Нова заложническа драма в Париж!

Психически нестабилен криминално проявен, въоръжен с "Калашников", държи заложници в пощенски клон.




Източник:




2015-01-16 15:00:00


По света


0

Прочетено: 190260

Кратка връзка








Френската полиция е потвърдила,че двама заложници са задържани в пощата на парижкото предградие Коломб, съобщава Франс Прес. Първоначалната информация  гласеше за въоръжен мъж с автомат „Калашников“, който е нахлул в сградата и носел със себе си няколко гранати. Също така бе оповестено, че нападателят не е терорист, а е стар познайник на полицията, който и преди е бил задържан за дребни нарушения. Отново според полицейски източници, в случая става дума за „психически нестабилен мъж, изпаднал в шоково състояние“.

Към настоящият момента сградата на пощата е отцепена, а над нея кръжи полицейски хеликоптер. С нападателя разговарят психолози.

В социалните мрежи се появиха се и първите коментари на хора от района. Според един от тях става дума за объркал се обир на пощата, като въоръженият е искал да задигне пари от касата в клона, но плановете му били осуетени от подаден сигнал до полицията и затова взел заложници.

 

Миналата седмица Франция стана обект на серия терористични атаки, в резултат на които загинаха 17 души. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.