Меган и Хари са напът да постигнат целта си

https://crimes.bg/po-sveta/megan-i-hari-sa-napat-da-postignat-celta-si/39543 Crimes.bg
Меган и Хари са напът да постигнат целта си

Двамата са успели да си договорят специални условия за работа

Херцозите на Съсекс – Меган и Хари, които напуснаха кралския двор през месец март, най-после се уредиха. Те са успели да си договорят специални условия за работа.

 

Двамата най-накрая постигнаха целта си и станаха финансово независими. В добавка към това, те върнаха всички пари, с които беше реновирана къщата им във Великобритания.

По този начин двойката вече не е длъжник нито на кралицата, нито на народа. 

 

Хари и Меган могат да се похвалят, че бързо си намериха работа, която със сигурност ще покрие разходите им.

Те подписаха договор с ораторска агенция, която да им осигурява участия на събития и конференции. За това те ще получават доста солидна сума.

 

Двамата също така сключиха и сделка за милиони долари с гиганта „Netflix“, с който ще правят документални филми и анимации.  И докато условията по съюза между стрийминг платформата и херцозите все още не са известни, то тези с ораторската агенция излязоха наяве.

 

Двойката подписа договор с компанията „Harry Walker“, която може да се похвали с известни клиенти като семействата Обама и Клинтън, както и Опра Уинфри.

В сряда бяха публикувани и някои от условията, които Меган и Хари са поставили преди да сключат сделката.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.