Крал Чарлз Трети нанесе нов удар по Меган и Хари

https://crimes.bg/po-sveta/kral-charlz-treti-nanese-nov-udar-po-megan-i-hari/27743 Crimes.bg
Крал Чарлз Трети нанесе нов удар по Меган и Хари

Докато Великобритания скърби за загубата на Елизабет Втора, Меган и Хари негодуват, тъй като поредните им мераци са останали незадоволени.


Те са гневни на последното решение на крал Чарлз III, който реши наследниците им Арчи и Лилибет да получат титлите принц и принцеса. Кралят вече се гласи за издаването на патентните писма, чрез които да предостави титлите на двамата внуци, живеещи зад Океана.


Очаква се в най-близко бъдеще кралят да помаже Арчи и Лилибет. Дори и това обаче не задоволи претенциите на родителите им Меган и Хари. Те са недоволни от факта, че наследниците им ще получат титлите принц и принцеса, но няма да получат статут на HRH от крал Чарлз III.


Припомняме, че двойката повдигнаха въпроса за това, че поради факта, че не са HRH, са останали без подходяща охрана.

Сега са огорчени от факта, че децата им също няма да могат да използват този стил на обръщение.


Дори сега, когато Бъкингамския дворец е потънал в траур, Меган и Хари не спирали да мрънкат, че принцесите Бетарис и Юджини, които също не са работещи кралски особи, имат статут на HRH.

Докъде ще доведе това недоволство и как ще се развият събитията в кралския двор, предстои да разберем.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.