Кейт и Уилям се скараха в ефир

https://crimes.bg/po-sveta/keyt-i-uilyam-se-skaraha-v-efir/39558 Crimes.bg
Кейт и Уилям се скараха в ефир

Мнозина не могат да повярват

Ако съдим по последната публична изява на кралската двойка Кейт и Уилям, очевидно принцът се е провалил като баща.

 

Двойката има три деца – седемгодишният Джордж, петгодишната Шарлот и двегодишният Луи. Те наистина са центърът на света на Кейт и Уилям.

 

 Въпреки това, с всички кралски задължения и публични изяви, родителските отношения с децата понякога могат да страдат. В неотдавнашен разговор с управителя на агенцията по заетостта в Лондон – Лойд Греъм, цитирана от английските таблоиди, стана ясно, че принц Уилям е склонен да забравя едно от децата си.

 

„Забравянето“ започнало да се обсъжда по времето, когато в разговора се споменава строителство на сгради. Тъй като Лойд е управител на строителна компания, разговорът бил насочен към кралската двойка.

 

Кейт първа реагирала на темата, сещайки се за децата си, които искали да видят как нещо се събаря или строи. 

„Децата, особено Луи, искат да застанат до строителната площадка и да гледат как се случва всичко“, каза Уилям. Той добави, че ще го зарадва много, ако го заведе на строителната площадка на Лойд.

 

Преди да успее да свърши, Кейт се намеси: „Не можеш да забравиш Шарлот, и тя иска“. Според медиите на Острова между двамата отдавна тлеел конфликт. Причината се крие в това, че принцът редовно неглижирал дъщеря си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.