Какво предстои според астролога на принцеса Даяна?

https://crimes.bg/po-sveta/kakvo-predstoi-spored-astrologa-na-princesa-dayana/41926 Crimes.bg
Какво предстои според астролога на принцеса Даяна?

 

Според нея съюзът им ще бъде успешен и дългосрочен

Астрологът на принцеса Даяна – Деби Франк направи доста интересна прогноза за това, което предстои да се случи с Меган и Хари.

 

Припомняме, че през 2020 г. се сбъдна предсказанието на личния астролог на принцеса Даяна за хода на събитията при Хари и Меган.

 

За никого не е тайна, че Хари и съпругата му се отказаха от всички правомощия и се преместиха да живеят в Америка. Те решиха да започнат независим финансов живот и да говорят открито за трудностите да бъдат в лоното на кралското семейство.

 

Деби се познавала с Даяна от доста години. Именно тя бе човекът, който чертаеше астрологични карти за принцовете Уилям и Хари, когато бяха деца.

 

На сватбата на принц Хари личният астролог на принцеса Даяна прогнозира, че двойката ще напусне страната. Това беше доста необичайно твърдение, тъй като според кралския протокол членовете на семейството не могат да живеят извън родината си.

 

През 2018 г. Деби видя бъдещия ход на двойката. Използвайки наталните карти на младоженците, тя видя, че те имат пътуване и живот извън Великобритания. Разбира се имаше известни съмнения, че на Хари ще му бъде позволено да предприеме тази радикална стъпка.

Нейните прогнози показаха, че 2020 ще бъде предизвикателство за двойката и изглежда Деби Франк дори е предвидила преместването им в Лос Анджелис.

 

„Това ще бъде труден период, тъй като Плутон означава трансформация. Може би ще има големи промени в кралското семейство, които трябва да бъдат коригирани. Това ще бъде изпитание за тях“, прогнозира Франк.

 

Сега астрологът на принцеса Даяна посочва, че звездите прогнозират, че Меган и Хари ще останат заедно, за да направят нещо в света. Те ще се движат в нова посока, ще отворят очите ни и ще повишат осведомеността за кралското семейство за благотворителни цели.

 

Франк посочва, че Меган има силна нужда да образова както децата си, така и децата в света като цяло.

„Херцогинята, подобно на Даяна, е силно повлияна от съзвездието Рак, както и от непосредствената близост на планетите Сатурн и Юпитер. Това означава, че тя е по-склонна към емоционални възходи и падения.

 

Докато бракът на Меган и Хари се смята от мнозина за краткотраен, астрологът на Даяна посочва, че е повече от очевидно, че между двамата има силно химическо привличане. Тя е категорична, че съюзът им ще бъде успешен и дългосрочен.

 

„Те имат силен отпечатък и могат да се допълват взаимно с липсващи „компоненти“, заключава тя.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.