Гордън Рамзи изля душата си

https://crimes.bg/po-sveta/gordan-ramzi-izlya-dushata-si/42091 Crimes.bg
Гордън Рамзи изля душата си

 

Холи е минала през тежка битка с посттравматично стресово разстройство

Известният кулинар Гордън Рамзи изля душата си. Той проговори за нещо много страшно, сполетяло дъщеря му.

 

Може би на пръв поглед ще ви се стори абсурдно, но се оказва, че има и такива, които са усетили някои ползи от пандемията. Един от тях е именно кулинарният гуру Гордън Рамзи.

 

Тези дни британецът изля душата си и разказа за травмата, която е претърпяла 21-годишната му дъщеря Холи.

Шеф-готвачът сподели, че преди три години Холи е станала жертва на сексуално насилие. Това се случва, когато тя започва да учи моден дизайн в университета Равенсбърн, Лондон.

 

54-годишният Гордън Рамзи определя възстановяването от тежката травма като "много трудни времена" както за детето му, така и за самия него като баща.

Споделя, че Холи е минала през тежка битка с посттравматично стресово разстройство (ПТСР), тревожност и депресия.

 

Но явно Холи е добре, защото според прочутия си татко тя е "много силна".

Гордън Рамзи не крие, се е подложила на лечение, но вече се е възстановила напълно. Именно по този повод той казва, че е и благодарен за пандемията. Защото именно тя е дала възможност на семейството да прекара повече време заедно и да разбере през какво е преминала Холи, пише pik.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.