Ето какво предстои да се случи с дъщерята на Меган и Хари

https://crimes.bg/po-sveta/eto-kakvo-predstoi-da-se-sluchi-s-dashteryata-na-megan-i-hari/41358 Crimes.bg
Ето какво предстои да се случи с дъщерята на Меган и Хари

 

Според астролози, тя е родена под щастлива звезда

Астролози разкриха какво предстои да се случи с дъщерята на Меган и Хари.

 

Припомняме, че за радост на родителите си, тя се появи на бял свят на 4 юни.

 

Бившата актриса роди дъщеричка, която нарече с красивото име Лилибет Даяна, в чест на бабата и прабабата на детето.

Букмейкърите, които залагаха, че херцозите на Съсекс ще изберат име, свързано с кралските роднини на принца, познаха.

 

Сега обаче се появиха астролози и историци, които решиха да разкрият малко повече за бъдещето на Лилибет Даяна. Те определиха каква съдба й чертаят звездите, а и историята.

 

Според историка Робърт Лейси, момичето ще има голямо и славно бъдеще.

„Рано или късно бебето ще седне на раменете на баща си с усмивка, а с течение на времето ще стъпи здраво на краката си, защото името й е свързано с двете най-могъщи жени в британската история – принцеса Даяна и кралица Елизабет II.

Момичето ще има голяма тежест в обществото и именно това ще е едно от първите неща, които ще й обяснят родителите й“, категоричен е експертът.

 

Според Лейси Меган и Хари са се консултирали предварително с кралицата при избора на име за дъщеричката си. Историкът смята, че без съгласието на коронованата баба, херцогът никога не би се осмелил да назове наследницата си Лилибет.

 

Според него херцозите ще отглеждат бебето без изпълнението на старомодни традиции и обичаи. Те ще искат момичето да расте прогресивно във всяко едно отношение.

Астролозите също подкрепят мнението на историка. Те вярват, че името Лилибет, избрано от родителите на бебето, със сигурност ще му донесе късмет. Момичето е родено под щастлива звезда според тях.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.