Елизабет Втора е бясна

https://crimes.bg/po-sveta/elizabet-vtora-e-byasna/39894 Crimes.bg
Елизабет Втора е бясна

Очевидно най-трудното за тях тепърва предстои

Поредната тежка драма се мъти в кралската фамилия. Очевидно търпението на британската кралица Елизабет Втора е напът да се изчерпа тотално.

 

За това информират източници, близки до Нейно височество.

Обитатели на Бъкингамския дворец твърдят, че Елизабет II вече е прекалено уморена от постоянните лудории, нарушения и безумия на внука си принц Хари и неговата изгора Меган Маркъл. Припомняме, че двамата преди време забегнаха в САЩ и се отказаха от задълженията си към Короната.Оказва се, че когато двамата са решили да напуснат Великобритания, Елизабет Втора е имала тайна договорка с внука си. За нея са знаели малцина. Бблизо година по-късно последствията от нея може да се окажат катастрофални за херцога на Съсекс. 

Както казват източниците от Двореца – кралицата е готова да отмъсти за вредите.Когато принц Хари и Меган Маркъл решили да напуснат Великобритания и да загърбят задълженията си към Короната, кралицата е поставила в изпитателен срок двамата влюбени.

През него те не само е можело да се върнат и да загърбят "глупавото" според нея решение, но е било редно и да спазват редица споразумения, с които да не вредят допълнително на страната.

Основното й изискване било по никакъв начин фамилията й да не бъде използвана за личните им цели и да не бъде очернена. За жалост обаче двамата не изпълниха никое от тези две условия. Недоволството у Меган и Хари също не е малко. На двамата им бяха отнети титлите „кралски височества“ и търговската марка на Съсекс. Те не могат да направят нищо по този въпрос.Техните статути на "принц" и херцози" все още обаче са в сила и могат да им отворят наистина много врати. "Хари наруши почти всички правила. Той определено изпитва търпението на баба си, но изглежда не подозира, че то вече е на изчерпване", твърди източник от Бъкингамския дворец.Могат ли Меган Маркъл и принц Хари да сключат договор за милиони долари с „Нетфликс“ за филм? Определено да. Но няма да го направят толкова скоро след напускането си на Великобритания. 

Филмовият гигант се нуждае от пикантните истории, криещи се зад кралските врати. Компанията е готова да плати много сериозна сума, за да разбере защо херцозите наистина са решили да избягат от там. "Това ще превърне монархията в дойна крава", казва източник, близък до Елизабет II.Меган и Хари отричат, че ще издадат каквото и да било на гиганта. Слуховете обаче настоятелно носят друга информация. На какво е готова обаче кралица Елизабет II? Според приближените й, тя се готви да лиши Хари от титлата му "принц", както и от тази на "херцози". Това според нея било достатъчно публично порицание за действията им.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.