Задържаха виновника за тройното убийство в Рогош

https://crimes.bg/kriminalno/zadarzhaha-vinovnika-za-troynoto-ubiystvo-v-rogosh/28157 Crimes.bg
Задържаха виновника за тройното убийство в Рогош

Както вече стана ясно тройно убийство разтърси жителите на с. Рогош.


Убитите са баща и двамата му наследници. Всички те са с прострелни рани. Една жена е била ранена при разправията.




Според информация на Нова тв вече има задържан, който е заподозрян като извършител на кървавото тройно убийство. Той е племенник на жертвите и се казва Николай. Разследващите извършват претърсване на дома му. Предприети са всички нужни действия за изясняването на всички обстоятелства и факти около случая. Прокуратурата също е уведомена, разкриват от полицията.


Районът на тройното убийство е бил отцепен от полицията, а на място пристигнали няколко екипа на Спешна помощ.

Според първоначалните данни тройното убийство е извършено в резултат на скандал за наследство.


Очевидци разкриват, че към 18 ч. снощи в дома на жертвите нахлули роднини, които разпалили спор за имот. В разгара на спора единият от тях извадил пистолет и прострелял тримата мъже.


Хората от селото са в шок от кървавото тройно убийство. Те разкриват, че дори след като ги убил, извършителят на убийството продължил да стреля в телата им.


Към момента разследващите работят по три основни версии. Едната от тях, както вече стана ясно е имотен спор. Според запознати в основата на спора било кой ще наследи къщата.

Другата версия за убийството е финансов мотив – едната от страните в спора дължала пари на другата.

Третата версия, която според разследващите на този етап е най-малко вероятна е употреба на прекалено голямо количество алкохол.

Източник: vesti.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.