Сензационна версия: Знаел ли е Алексей Петров, че ще бъде убит?

https://crimes.bg/kriminalno/senzacionna-versiya-znael-li-e-aleksey-petrov-che-shte-bade-ubit/118975 Crimes.bg
Сензационна версия: Знаел ли е Алексей Петров, че ще бъде убит?

Появи се нова сензационна версия за физическото ликвидиране на Алексей Петров. Бизнесменът е знаел, че се готви покушение срещу него, бил е предупреден за това. Твърдението е на вестник „Галерия“.

Информацията, която му била предадена, сочила, че атентатът срещу него ще бъде извършен между три и шест месеца след предупреждението. Чиста случайност е, че разстрелът на бившата барета на туристическа пътека на Витоша се случва доста по-рано от предвиденото – месец по-късно.

Всички запознати знаят, че бизнесменът и бивш служител на ДАНС е един от хората в България, които разполагат с изключително много информация, включително и секретна такава на най-високо ниво.

Според близки до убития специалист по сигурност Петров дори подозирал кой е поръчал ликвидацията му.

Той е бил предупреден да повиши мерките за личната си сигурност. За него се знае, че от съображения за сигурност пътувал с различни автомобили и често ги сменял.

Все по-упорито се прокрадва версията, че покушението срещу Алексей Петров е организирано и поръчано на родна земя. Той беше известен и с това, че работеше изключително добре с международните си партньори. Това му помогнало да бъде приет много добре в Израел. За там се знае, че не се приемат случайни хора.

Софийския градски съд отложи делото на Алексей Петров_629841d9c5d68.jpeg

Източници от вътрешното министерство твърдят, че са разкрити нови данни и факти за показния разстрел на бившата барета. В момента работещите по случая са насочили разследването към следите, свързани с предишните неуспешни опити за ликвидирането на Алексей Петров.

Припомняме, че той беше убит на 16 август по време на разходка в планината с негова позната. Улучен е с няколко куршума, единият от които попаднал в окото му. Тогава от МВР съобщиха, че по време на покушението Петров е бил с трима охранители, които били на определено разстояние от него.

При стрелбата тежко пострадала беше неговата спътничка. Тя претърпя няколко операции в „Пирогов“, след което беше изписана. Дамата е разпитана. Появи се и информация за физическия килър на бизнесмена – бил много едър мъж с колело.

Пуснаха Алексей Петров от ареста_629afbd648535.jpeg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.