Психопат стреля напосоки на бул. Европа в София

https://crimes.bg/kriminalno/psihopat-strelya-naposoki-na-bul-evropa-v-sofiya/27604 Crimes.bg
Психопат стреля напосоки на бул. Европа в София

Районната прокуратура в София повдигна обвинение, което бе внесено в съда срещу мъж на 21 години, който стрелял с огнестрелно оръжие в населен район. Той нямал и разрешени за оръжието, което е използвал.


Инцидентът се е случил миналата година на 5-ти септември след 21:00 часа на бул. Европа. Според държавното обвинение обвиненото лице С. Д. е извършил непристойни действия, като е грубо е нарушил обществения ред. Той произвел множество изстрели в район, който е гъсто населен с пистолет Екол Сава Магнум.


Според наблюдаващия прокурор действията на С. Д. се отличават с изключителна дързост.


С действията си той е застрашил живота и здравето на околните, като няма ранени хора.


 


Днес дойде новина от Русия, според която руснак е прострелял с 6 куршума военен комисар на военна комисия. Инцидентът се е случил в град Уст-Илмск, който се намира в Иркутска област.


В социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как млад мъж, стоящ на сцена в залата стреля по човек, при което всички останали се разбягват. Военният комисар Елисеев е в реанимация в изключително тежко състояние, той е бил прострелян с 6 куршума.


25-годишнят стрелец е арестуван от полицията.


Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.