Опожарената кола на килърите на Димитър Стоянов - Лудия е на 33-годишен благоевградчанин, открадната преди 2 седмици

https://crimes.bg/kriminalno/opozharenata-kola-na-kilarite-na-dimitar-stoyanov-ludiya-e-na-33-godishen-blagoevgradchanin-otkradnata-predi-2-sedmici/37352 Crimes.bg
Опожарената кола на килърите на Димитър Стоянов - Лудия е на 33-годишен благоевградчанин, открадната преди 2 седмици

Опожареният автомобил, с който са се придвижили до местопрестъплението килърите на Димитър Стоянов - Лудия от Пловдив, е собственост на 33-годишен благоевградчанин. Колата е открадната преди около 2 седмици  пред  дома на собственика си в областния център.

Изненадваща призовка от  отдел "Убийства" - София стресирала Янко П., който бил извикан за разпит във връзка с автомобила му. Според показанията му преди две седмици колата му била задигната от улицата пред къщата му в Благоевград, той незабавно подал сигнал в полицията и автомобилът бил обявен за издирване. Само няколко дни по-късно возилото бе използвано при убийството на Лудия.

Oпожареният автомобил Ауди бе намерен в покрайнините на парк Лаута,недалеч хотела, пред който бе застрелян бизнесменът Димитър Стоянов - Лудия. Автомобилът е бил залят със запалителна течност и след това запален.

Полицаи твърдят, че модела А 4  на Ауди е сред най-крадените коли в България. Убийството на пловдивския бизнесмен Д. Стоянов е било много добре планирано и осъществено. Откраднали автомобила, застреляли Лудия и после уищожили уликите чрез огън. Собственика на колата не го грози обвинение, тъй като той е заявил кражбата дни преди престъплението.

Убитият в сряда вечерта Димитър Стоянов - Лудия е имал предчувствие, че няма да живее още дълго. Само няколко дни преди показната му екзекуция той споделил със съпругата си, модела Роси Черногорова, че ако нещо се случи с него, иска да го кремират. "Това беше последното му желание", споделила през сълзи Роси пред свои близки.

 

Майсторът по бойни изкуства Димитър Стоянов беше погребан в Драгановите гробища в район "Южен" в събота.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.