Ново смразяващо убийство разтърси България

https://crimes.bg/kriminalno/novo-smrazyavashto-ubiystvo-raztarsi-balgariya/119265 Crimes.bg
Ново смразяващо убийство разтърси България

Ново смразяващо кръвта убийство смрази страната. Криминално проявен накълца с нож 60-годишен мъж, а той почина на мяст. Тежкото криминално деяние е извършено в неделя вечерта в чирпанското село Черна гора. Сигналът за него е подаден около 19 часа.

Служителите на реда от Чирпан веднага са отишли към мястото на трагедията. Спешните медици са открили 60-годишния мъж с порезна рана и само установили смъртта му. Последвали редица полицейски дейности, в резултат на които убиецът е установен, а белезниците щракнали около ръцете му. Той е на 47 години и е познат на полицията. Има и други присъди, извършвал е и други тежки криминални деяния.

Местната полиция е образувала досъдебно производство. Старозагорската прокуратура ръководи разследването по случая.

Една жена загина при трагичен инцидент на главен път Е-79 в близост до симитлийското село Полето. Там е имало жесток удар между две коли. Тежкото произшествие блокира за часове най-натовареният пътен участък в Югозападна България. При произшествието е ранена още една жена, която по-късно

Малолетен шофьор пък предизвика пътно произшествие с пострадали. Инцидентът е стнал в района на Търговище. Ранени са дядото и бабата на малчугана, поясниха от МВР. От вътрешното министерсто поясниха, че животите на двамата са извън опасност. Неофициалната информация сочи, че именно дядото е дал колата на детето.

Полицията задържа трима при акция в Плевенско!_62978f8c3b3fc.jpeg

В близост до язовира край село Кралево детето е управлявало автомобила в обработваема земеделска земя, возилото влязло в реката и се ударило в скат.

Дядото на невръстния шофьор е получил пневмотракс и травми по гръдния кош и шията. На момчето е направена алкохолна проба. Резултатът е отрицателен.

А вчера 12-годишно момче подкара автобус с пътници на магистрала „Тракия“ в района на Бургас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.