Митничарската щерка Мила Георгиева имала бригада за чупене на ръце

https://crimes.bg/kriminalno/mitnicharskata-shterka-mila-georgieva-imala-brigada-za-chupene-na-race/37320 Crimes.bg
Митничарската щерка Мила Георгиева имала бригада за чупене на ръце

Арестуваната вчера от ДАНС Мила Георгиева, наричана също така и „Царицата на месото”, ръководела бригада за чупене на ръце. Прякорът „Царица на месото” получила преди 10 години, когато източвала ДДС от сделки с месо.

Дъщерята на бившия шеф на митниците Христо Кулишев Мила бе посочена като шеф  на банда за мокри поръчки, която вчера бе разбита при мащабна спецакция на ДАНС.

„Ядрото на бандата е от пет души. Сред най-важните са Мила и синът й Мартин”, разкриха представители на службите. Смята се, че бандата е отговорна за поне пет мокри поръчки, които обаче останали неизпълнени. Сред топмишените им бил Жоро Шопа, който се води дясна ръка на „кокаиновият крал” Евелин Банев -  Брендо.

Специалност на биячите бил рекета на търговци на месо и хранителни продукти, дедесари, както и наркоиграчи.

Групата разпространява марихуана, като същевременно се опитва да влезе в бизнеса с кокаин и амфетамини. „Точно по тази причина са имали и група за чупене на ръце”, допълват антимафиоти.

Обиска на палата на Мила Георгиева на ул. „Владимир Димитров - Майстора” в столичния квартал „Бояна” бе проведен с изключително внимание от страна на криминалистите.

В гаража на къщата била открита и бронираната лимузина „Мерцедес” за половин милион лева, с която с прдвижвал синът  й Мартин Георгиев, на когото всички в ъндърграунда викали Марто Джито или Малкия Митьо Очите. Първият му прякор идвал от любовта му към G-класата на „Мерцедес”.

 

Самият Мартин успял да избяга, като в монта тече издирването му.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.