Ето го изверга убил вдовицата от Славяново (ФОТО)

https://crimes.bg/kriminalno/eto-go-izverga-ubil-vdovicata-ot-slavyanovo-foto/27509 Crimes.bg
Ето го изверга убил вдовицата от Славяново (ФОТО)

Стана ясно кой е извергът, отнел живота на вдовицата от Славяново – Фатме Мустафова.


Заможната вдовица е била ликвидирана от 49-годишния криминално проявен Юлиан Шалманов.


От МВР издават, че след като е отнел живота на жената, извергът е проиграл част от откраднатите от дома й пари.

Криминално проявеният бе задържан в следобедните часове на вчерашния ден в дома си в същото село. Това стана ясно на дадения по-рано днес брифинг.


Убийството на Фатме е извършено с цел да бъде прикрит грабежа. Разпитите на извършителя на жестокото убийство продължават. Той вече е започнал да признава част от злодеянията си.

Полицейски служители са претърсили дома му.


Шалманов, когото в селото познават като Гюнай, е задигнал значителна сума от дома на жертвата си. Според първоначалната информация става въпрос за около 15 хиляди лева. Част от парите извергът е проиграл в казина в Търговище и Попово непосредствено след извършеното от него престъпление.


60-годишната Фатме е била удушена като смъртта й е настъпила между 19 и 21 ч. на 11 октомври. Сигналът за открито безжизнено тяло е бил подаден на сутринта на другия ден, стана ясно от разкритията, направени от прокурор Диляна Стоянова. Тя допълни, че убиецът и жертвата му са се познавали.

Източник: blitz.bg



Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.