Доживотен затвор за изрода Йовчо, убил бременната си доведена дъщеря

https://crimes.bg/kriminalno/dozhivoten-zatvor-za-izroda-yovcho-ubil-bremennata-si-dovedena-dashterya/28245 Crimes.bg
Доживотен затвор за изрода Йовчо, убил бременната си доведена дъщеря

Доживотен затвор за изверга Йовчо Стоянов, който уби по брутален начин доведената си дъщеря и захвърли тялото й в кладенец на края на селото им, узна Crimes.


Окръжният съд в Ямбол постанови най-тежката мярка за 45-годишния изррод за убийството на 17-годишната девойка. Наказанието следва да бъде изтърпяно при първоначален специален режим, съобщи говорителят на съда Катя Няголова.


Убийството е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин чрез удушаване на 12 август 2021 г. в ямболското село Недялско. Жертвата, Мария Христова, е била бременна, когато намира смъртта си.


Тялото на 17-годишната девойка бе намерено от нейни близки, захвърлено в кладенец край селото. Пастрокът ѝ бе задържан за тежкото престъпление на 20 август 2021 г. Според местните жители, Йовчо е имал щения към доведената си щерка, които изобщо не са били провокирани от бащински чувства.


Жителите на селото разкриват, че Йовчо редовно се опитвал да опипва Мария, особено когато прекалял с чашката. Той ревнувал момичето от приятеля й, а когато научил, че е бременна, буквално полудял.


Какво се е случило във фаталната вечер, знаят само той и жертвата му.


Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Апелативен съд - Бургас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.