Брутални разкрития за зверското убийство в Пловдив: Жертвата омотан във вериги, със забити метални предмети в тялото

https://crimes.bg/kriminalno/brutalni-razkritiya-za-zverskoto-ubiystvo-v-plovdiv-zhertvata-omotan-vav-verigi-sas-zabiti-metalni-predmeti-v-tyaloto/28247 Crimes.bg
Брутални разкрития за зверското убийство в Пловдив: Жертвата омотан във вериги, със забити метални предмети в тялото

Брутални разкрития за жестоката екзекуция в Пловдив направиха разследващите, узна Crimes.


Жертвата, за когото до момента се знае, че е мъж на 46 години, е починал по изключително мъчителен начин. Тялото му е било омотано във вериги, а по него са открити забити множество метални предмети.


Въпреки тези наранявания, причина за смъртта му е задушаване, разкриват органите на реда. Тялото на мъжа е било открито по-рано днес, в индустриалната зона на район "Северен" в Пловдив. Като вида му е потресъл дори и опитните криминалисти.


Любопитното е, че въпреки ужасяващите детайли, от полицията не изключват версията самоубийство. Работи се също и по вероятността нелеп инцидент да е довел до фаталната развръзка, както и убийство.


Към момента няма информация дали мъртвият мъж е криминално проявен и дали е познат в пловдивските ъндърграунд среди.


Любопитна подробност е, че ратата на автосервиза, в който е открит, е била заключена отвътре, което означава, че мъжът е бил сам. Предполага се, че пловдивчанинът се е качил нависоко и се е обесил на веригите.


В момента тече оглед и активни следствени действия. На място са пловдивски, столични криминалисти и лично главният секретар на МВР.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.